Auteurs in 2024

De podcasts zijn dit jaar door de volgende personen geschreven.

Hagar Prins © Jellienfotografie

Hagar Prins is front-vrouw van Lume, een beweging voor en door vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, bemoedigen en helpen bij het delen van hun geloof en om licht te zijn op de plek waar God hen plaatst.

LumePortret-JellienFotografie-WEB-36

Wietske Schaafsma is loopbaanbegeleider voor studenten, moeder en blogger bij Lume. Ze is een gevoelsmens, biedt graag een luisterend oor en zoekt graag het beste in anderen.

foto Marije Roeleveld2

Marije Roeleveld is theoloog, studeert geestelijke verzorging in Nijmegen en is blogger bij Lume. Zo kan ze haar gaven en talenten inzetten om anderen te helpen hún gaven en talenten in te zetten.

albert

Albert Balk is dominee in Amersfoort en zit daarnaast in het bestuur van Kerkpunt.

Kerkpunt - portretten - WJ6_2382- Foto Willem Jan de Bruin � Fotografie - WEB

Derk Jan Poel is een van de initiatiefnemer van deze podcast en werkzaam bij Kerkpunt waar hij kerken ondersteunt op het vlak van diaconaat. Hij herkent zich in de apostel Petrus. Vol enthousiasme en idealen, volop struikelend achter Jezus aan.

Kerkpunt - portretten - WJ6_2298- Foto Willem Jan de Bruin � Fotografie - WEB

Christien de Ruyter werkt voor Kerkpunt. Vanuit haar ervaring als jeugdwerker adviseert Christien gemeenten op het gebied van jeugdwerk. 'Jezus zegt dat wij de kinderen bij Hem moeten laten komen. Laten we ons daarvoor inspannen. Met liefde, aandacht en ontspannenheid.’

Fam Kuijper Kootwijk-25

Ria Kuijper heeft theologie gestudeerd. Ze geeft Nederlandse les aan anderstaligen en zit in de redactie van het blad WegWijs van Steunpunt Bijbelstudie. Ze is getrouwd en heeft drie dochters.

martha

Martha Riemer woont in Sint Jansklooster. Sinds vorig jaar eindredacteur van het blad WegWijs van Steunpunt Bijbelstudie. Ze houdt van taal, lezen, van schepping en Schepper en van gesprekken van hart tot hart.

Rolf-Robbe

Rolf Robbe is trainer, tekstschrijver en toezichthouder. En tennisser. Hij is bekend van ondermeer de serie Bijna-elke-dagboek en Zijn Meesterwerk. Hij is vrijwilliger bij LPB media.

Dion

Dion van den Boom is online marketeer bij Verre Naasten en theoloog. Hij wordt blij van een goed boek, delen van (Bijbel)kennis en inspiratie en het maken van muziek.

WhatsApp Image 2024-02-09 at 13.52.22

Gienke Boersma is een enthousiast ambassadeur van de missionaire kerk: met passie, kunde en ervaring ondersteunt ze allerlei missionaire initiatieven van Nederlandse kerken. Ze krijgt energie van samenwerking. Gienke is in dienst bij mission-organisatie Verre Naasten.

Jor-el

Jor-El Saeroon werkte als academisch directeur voor de Evangelical School of Theology (EST) in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Ook was hij daar gemeentepredikant. Sinds de zomer van ’23 woont hij met zijn gezin in Kampen en werkt hij voor mission-organisatie Verre Naasten.