40 dagen podcast

Auteurs in 2023

De podcasts zijn dit jaar door de de onderstaande personen geschreven.

Hagar Prins © Jellienfotografie

Hagar Prins is front-vrouw van Lume, een beweging voor en door vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, bemoedigen en helpen bij het delen van hun geloof en om licht te zijn op de plek waar God hen plaatst.

LumePortret-JellienFotografie-WEB-36

Wietske Schaafsma is loopbaanbegeleider voor studenten, moeder en blogger bij Lume. Ze is een gevoelsmens, biedt graag een luisterend oor en zoekt graag het beste in anderen.

foto Marije Roeleveld2

Marije Roeleveld is theoloog, studeert geestelijke verzorging in Nijmegen en is blogger bij Lume. Zo kan ze haar gaven en talenten inzetten om anderen te helpen hún gaven en talenten in te zetten.

Fam Kuijper Kootwijk-25

Ria Kuijper heeft theologie gestudeerd. Ze geeft Nederlandse les aan anderstaligen en zit in de redactie van het blad WegWijs van Steunpunt Bijbelstudie. Ze is getrouwd en heeft drie dochters.

martha

Martha Riemer woont in Sint Jansklooster. Sinds vorig jaar eindredacteur van het blad WegWijs van Steunpunt Bijbelstudie. Ze houdt van taal, lezen, van schepping en Schepper en van gesprekken van hart tot hart.

WhatsApp Image 2023-02-10 at 18.13.38

Rolf Robbe is trainer, tekstschrijver en toezichthouder. En tennisser. Hij is bekend van ondermeer de serie Bijna-elke-dagboek en Zijn Meesterwerk. Hij is vrijwilliger bij LPB media.

Dion

Dion van den Boom is online marketeer bij Verre Naasten en theoloog. Hij wordt blij van een goed boek, delen van (Bijbel)kennis en inspiratie en het maken van muziek.

Verre Naasten - Collega's

Janneke de Vries werkt voor de missionorganisatie Verre Naasten. Het opsnuiven van andere manieren en culturen heeft ze altijd al leuk gevonden en de omgang met broers en zussen wereldwijd heeft haar leven ook echt verrijkt. Ze voelt zich een rijk, gezegend mens.

P1760523

Jan-Matthijs van Leeuwen heeft een groot hart voor Gods kerk, waar ook in de wereld. Eerder was hij gemeentepredikant in Nederland en opleider van predikanten in de Democratische Republiek Congo. Op dit moment werkt hij voor de mission-organisatie Verre Naasten.

KerkpuntTeamshoot-61

Willem Smouter was dominee in Apeldoorn en trekt nu voor Kerkpunt het land door om mee te denken over de veranderingen van deze tijd en hoe je daar als kerk mee omgaat.

KerkpuntExtraFotoInsta-3

Derk Jan Poel is een van de initiatiefnemer van deze podcast en werkzaam bij Kerkpunt waar hij kerken ondersteunt op het vlak van diaconaat. Hij herkent zich in de apostel Petrus. Vol enthousiasme en idealen, volop struikelend achter Jezus aan.

Foto Eelko

Eelko Kooistra is financieel en juridisch adviseur voor ondernemers en al meer dan 20 jaar betrokken bij E&R. Hij heeft diverse kerken begeleid, is starter van kerkplant Staartlicht en momenteel contactpersoon van de 25 "open kerk" plekken in Dordrecht.

marjolijn

Marjolijn van der Stelt werkt voor Kerkpunt. Haar passie is het ontwikkelen van materiaal en creatieve werkvormen. Daarin wil ze het liefst verschillende generaties en mensen met verschillende achtergronden met elkaar verbinden.

IMG_4833

Hans Dijkhuizen heeft hart voor mensen, sport, muziek en de natuur. Sinds zijn 15e is hij zeer slechtziend. Die handicap zette zijn leven op z'n kop. Hans ontdekte dat er maar één plek robuust genoeg is om weerstand te bieden aan alle shit: ‘In de armen van Papa en tezamen met Jezus. Hij is vrijwilliger bij LPB media.

christien

Christien de Ruyter werkt voor Kerkpunt. Vanuit haar ervaring als jeugdwerker adviseert Christien gemeenten op het gebied van jeugdwerk. 'Jezus zegt dat wij de kinderen bij Hem moeten laten komen. Laten we ons daarvoor inspannen. Met liefde, aandacht en ontspannenheid.’