40 dagen hier & nu

40 dagen App

Dit jaar bieden we 40 dagen hier en nu voor het eerst ook via een app aan! Deze gratis app is te downloaden in de appstore of via de link hieronder en helpt jou nog beter om de inspiratie die jij tijdens de 40-dagentijd ontvangt, om te zetten naar actie. Zodat je Jezus volgen in jouw leven echt praktisch kunt vormgeven. 

Meld je aan voor onze app​

Je kunt net als voorgaande jaren ook persoonlijk meedoen met de podcast. Meedoen is gratis en heel eenvoudig. Je ontvangt na aanmelding een email met de registratielink voor de speciale 40 dagen hier & nu app. Met deze app (van BEDDERx) ontvang je dagelijks de podcast en extra bonusmateriaal. Via de bevestigingsmail kun je de BEDDERx app downloaden vanuit je appstore op je mobiele telefoon of tablet. Geen mail ontvangen? Check je spambox!

40 dagen hier & nu is afgelopen. Aanmelden voor de app is niet meer mogelijk.

De 40 dagen app van Bedderx

Dit kun je met de app

Allereerst kun je met de app natuurlijk onze podcast volgen. Daarnaast biedt de app je nog een aantal handige extra functies. We noemen ze hieronder kort. Maar je moet ze natuurlijk vooral zelf gaan ervaren. Dat kan vanaf 1 februari 🙂

Nudges
Je krijgt dagelijkse nudges. Een ‘nudge’ is een duwtje in de goede richting. Ze helpen je om podcasts te beluisteren en aanvullende tips, reflecties, inspiratie etc. heel makkelijk tot je te nemen.
 
Je eigen logboek
Gebruik je hersencapaciteit niet voor het angstvallig onthouden van acties, weetjes en to-do’s die je te binnen schieten: In de app kan je ze eenvoudig als notities opslaan. Heb jij weer ruimte in je hoofd om creatief te zijn en echt dingen op te lossen!
 
Samen kom je verder
Nodig gezinsleden, vrienden of gemeenteleden uit om deze app te gebruiken! Kan je mooi inspiratie delen, elkaar stimuleren en ervaringen uitwisselen.