Geen slaaf maar een kind van God

Geplaatst

In ons werk voor Missieloket horen we veel mooie verhalen van mensen die geraakt door het evangelie in beweging zijn gezet door de Heilige Geest. In de periode na Pinksteren willen we zeven van die verhalen graag met je delen om je zo te inspireren. We sluiten af met de bemoedigende waarheid dat we geen slaaf, maar kind van God zijn.

Multicultureel team

Geplaatst

In ons werk voor Missieloket horen we veel mooie verhalen van mensen die geraakt door het evangelie in beweging zijn gezet door de Heilige Geest. In de periode na Pinksteren willen we zeven van die verhalen graag met je delen om je zo te inspireren. Dag zes gaat over multiculturele teams.

Beweging

Geplaatst

In ons werk voor Missieloket horen we veel mooie verhalen van mensen die geraakt door het evangelie in beweging zijn gezet door de Heilige Geest. In de periode na Pinksteren willen we zeven van die verhalen graag met je delen om je zo te inspireren. In deze vijfde bijdrage gaat het over beweging!

Begrijpt u wat u leest?

Geplaatst

In ons werk voor Missieloket horen we veel mooie verhalen van mensen die geraakt door het evangelie in beweging zijn gezet door de Heilige Geest. In de periode na Pinksteren willen we zeven van die verhalen graag met je delen om je zo te inspireren. Vandaag staan we stil bij de vraag: Begrijpt u wat u leest?

Ben je bereid

Geplaatst

In ons werk voor Missieloket horen we veel mooie verhalen van mensen die geraakt door het evangelie in beweging zijn gezet door de Heilige Geest. In de periode na Pinksteren willen we zeven van die verhalen graag met je delen om je zo te inspireren. Vandaag staan we stil bij de vraag of je bereid bent.

God heeft geen standaard aanpak

Geplaatst

In ons werk voor Missieloket horen we veel mooie verhalen van mensen die geraakt door het evangelie in beweging zijn gezet door de Heilige Geest. In de periode na Pinksteren willen we zeven van die verhalen graag met je delen om je zo te inspireren. Vandaag zien we dat God geen standaard aanpak heeft.

Standvastig gebed

Geplaatst

In ons werk voor Missieloket horen we veel mooie verhalen van mensen die geraakt door het evangelie in beweging zijn gezet door de Heilige Geest. In de periode na Pinksteren willen we zeven van die verhalen graag met je delen om je zo te inspireren. Vandaag de eerste bijdrage over gebed.

PinksterPodcast

Geplaatst

In ons werk voor Missieloket horen we veel mooie verhalen van mensen die in beweging zijn gezet door de Heilige Geest. In de periode na Pinksteren willen we zeven van die verhalen graag delen in onze PinksterPodcast. Vanaf zondag 12 juni tot en met zaterdag 18 juni ontvang je elke dag een inspirerend verhaal via een korte podcast. We wensen je veel luisterplezier.