40 dagen hier & nu

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Vanaf woensdag 6 april gaat 40 dagen hier & nu van start. Vanaf dan kun je de eerste mails of whatsappberichten van ons verwachten.

Je krijgt in de 40 dagen tijd elke dag een bericht. Daarna stoppen de berichten automatisch. We vragen je hooguit nog 1 keer extra of we je volgend jaar mogen informeren over een eventuele nieuwe 40 dagen hier & nu.

De serie biedt een afwisselende inhoud die kan bestaan uit een overdenking, een bijbeltekst, een verdiepingsvraag, een lied of een kort gebed. Ook krijg je regelmatig een praktische suggestie of een leuke uitdaging. We werken met de volgende zes thema’s: verwonderen en genieten, minder is meer, God gebruikt je graag, jouw hier en nu, dit is Gods wereld en Jezus volgen hier en nu.

Alle teksten komen uit de Basisbijbel. Kenmerk van de BasisBijbel is de eenvoudige taal. Hij is voor iedereen die de bijbel liever wat makkelijker heeft en is daarmee ook geschikt voor beginnende bijbellezers. Meer informatie vind je op www.basisbijbel.nl.

We bieden dit jaar verschillende manieren aan om de podcast te ontvangen. Daarbij is er geen verschil in de inhoud, alleen het medium is anders. Via de mail krijg je dagelijks een link naar een pagina waar je de bijdrage van die dag kunt lezen. Ook kun je hier naar de bijdrage luisteren. Hetzelfde bericht kun je via youtube, spotify of je favoriete podcast-speler beluisteren.

We gebruiken je mailadres en telefoonnummer alleen om je in de veertigdagentijd te inspireren via onze dagelijkse podcast. En we vragen je achteraf nog een keer of we je volgend jaar mogen informeren over een eventuele nieuwe 40 dagen hier & nu. Zo niet, dan verwijderen we je gegevens en doen we er verder niets mee.

Vorig jaar gebruikten we Whatsapp om de podcast te delen. Een ideale oplossing. Door nieuwe regels van Whatsapp mag dat helaas niet meer. Daarom gebruiken we dit jaar diverse andere manieren om de podcast zo eenvoudig mogelijk met jullie te delen.

Veel (online) mailplatformen werken tegenwoordig met een mapje ‘reclame’. Het kan zijn dat we daarin terug te vinden zijn. Check ook even je spam folder om te zien of we daarin zijn beland. Zijn we nog niet terug te vinden? Neem dan even contact met ons op via info@40dagenhierennu.nl

Load More