40 dagen hier & nu

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Vanaf woensdag 6 april gaat 40 dagen hier & nu van start. Vanaf dan kun je de eerste mails of whatsappberichten van ons verwachten.

Je krijgt vanaf woensdag 6 maart tot en met zondag 20 april elke dag een bericht. Daarna stoppen de berichten automatisch. We vragen je hooguit nog 1 keer extra of we je volgend jaar mogen informeren over een eventuele nieuwe 40 dagen hier & nu.

De serie biedt een afwisselende inhoud die kan bestaan uit een overdenking, een bijbeltekst, een verdiepingsvraag, een lied of een kort gebed. Ook krijg je regelmatig een praktische suggestie of een leuke uitdaging. We werken met de volgende zes thema’s: verwonderen en genieten, minder is meer, God gebruikt je graag, jouw hier en nu, dit is Gods wereld en Jezus volgen hier en nu.

Alle teksten komen uit de Basisbijbel. Kenmerk van de BasisBijbel is de eenvoudige taal. Hij is voor iedereen die de bijbel liever wat makkelijker heeft en is daarmee ook geschikt voor beginnende bijbellezers. Meer informatie vind je op www.basisbijbel.nl.

Er is geen verschil in de inhoud, alleen het medium is anders. Via de mail krijg je dagelijks een geschreven bericht. Datzelfde bericht hebben we ingesproken en dat audiobestand kun je via whatsapp of via je favoriete podcast-speler beluisteren.

We gebruiken je mailadres en telefoonnummer alleen om je in de veertigdagentijd te inspireren via onze dagelijkse podcast. En we vragen je achteraf nog een keer of we je volgend jaar mogen informeren over een eventuele nieuwe 40 dagen hier & nu. Zo niet, dan verwijderen we je gegevens en doen we er verder niets mee.

Je kunt je inderdaad ook abonneren met de webversie van Whatsapp. Helaas werkt dat niet goed als je Firefox gebruikt in Windows. Gelukkig lukt het wel via browsers als Google Chrome of Microsoft Edge.

Allereerst fijn dat je meedoet met 40 dagen hier en nu!
Het kan zijn dat we je aanmelding nog niet hebben kunnen toevoegen aan onze verzendlijst. Dat is (helaas nog) een handmatig proces. Dagelijks werken we de lijst bij. Als het goed is ontvang je vanaf morgen dus de nieuwe berichten.

Heb je ons nummer (0682784815) wel toegevoegd aan je contactlijst? Want anders komen de appjes sowieso niet bij je aan.

Je kunt het bericht van gisteren en vandaag trouwens terugluisteren via de website www.40dagenhierennu.nl of via Spotify (https://open.spotify.com/show/1FhK8yU9gwn4ZWSMscjiyo?si=lDeh-3tLTm6b99qO1FLoYg).

We hopen dat je vanaf morgen de berichten gaat ontvangen en wensen je een goede 40-dagentijd.

Mocht je willen stoppen met ontvangen, app dan Podcast 40dagen UIT naar dit nummer.

Load More