Podcast

Welkom bij 40 dagen hier & nu 2021

Vanaf woensdag 17 februari publiceert 40 dagen hier & nu dagelijks een podcast. Je kunt de podcast dit jaar op verschillende manieren ontvangen. Daarbij is er geen verschil in de inhoud, alleen het medium is anders.  

Je kunt dit jaar voor het eerst een app gebruiken. Deze app helpt jou nog beter om de inspiratie die jij tijdens de veertigdagentijd ontvangt, in te zetten en het volgen van Jezus in jouw leven praktisch vorm te geven. Via de app ontvang je daarvoor elke dag extra tips. Volg je de serie samen met anderen? Dan kun je in de app ook gemakkelijk in kleine groepjes met elkaar doorpraten. Zo kun je de veertigdagentijd toch samen beleven!

Of misschien doe je wel mee vanuit je gemeente en gebruiken jullie een kerkapp zoals Scipio.

Gebruik je liever geen app, maar wil je wel meedoen? Luister dan dagelijks naar de podcast via Spotify of je favoriete podcast app. Lees je liever mee? Schrijf je dn in voor de dagelijkse mail met een link naar een pagina waar je de bijdrage van die dag kunt lezen en/of beluisteren. 

Hoe je ook meedoet, samen met jou staan we deze veertigdagentijd graag stil bij de weg van liefde die Jezus voor ons is  gegaan. We hopen dat deze serie eraan bijdraagt dat je bewust toe kunt leven naar Goede Vrijdag en Pasen. We wensen je een gezegende veertigdagentijd toe!